Servera det bästa! 

Smak- och kryddlösningar för HoReCa-sektorn       

atSauce – smaksaker när de är som bäst 

Vi hjälper dig att tillreda bättre mat för dina kunder på ett enklare och mer kostnadseffektivt sätt. Vi skapar helt skräddarsydda smaklösningar för HoReCa-sektorn och tillverkar färdiga smakbaser som gör dina köksrutiner smidigare. 

Våra färdiga lösningar för HoReCa-sektorn omfattar såsbaser, färdiga såser och färska smakbaser med olika smakvärldar. Våra skräddarsydda produkter kan stå för kökets hela smakvärld eller enskilda delområden, såsom dippsåser eller majonnäser. Vi kan skala vår produktion för såväl stora som små aktörers behov.


Alla våra produkter tillverkas i vår fabrik i S:t Karins av färska råvaror med autentiska smaker som mål. Aktörer inom HoReCa-sektorn har nytta av våra produkter på många olika plan: våra produkter kan bland annat spara arbetstid och energi, minska svinnet, förbättra lagerhanteringen och garantera rätter av jämn kvalitet.


Vi berättar gärna mera om våra smaklösningar som är riktade till HoReCa-sektorn och hjälper dig att hitta alternativ som bäst stöder din verksamhet och ditt varumärke. Bjud in vår specialist på besök för att diskutera smaksaker!



Ta kontakt »

Din specialist på smaksaker inom HoReCa-sektorn


Jag hjälper dig när du vill erbjuda dina kunder det allra bästa.


Lasse Räty

Telefon: 040 526 1964

E-post: lasse@atsauce.fi

Kundberättelse:
Smakliga resor till havs med Finnlines 

På Finnlines nya fartyg får du njuta av smakupplevelser som tagits fram av stjärnkockar. atSauce är med på resan genom att tillverka olika såser som grundar sig på restaurangägare Henri Aléns och kökschef Dan Grönvalls recept.

- På de nya fartygen serverar man för första gången såser som planerats och tillverkats enkom för Finnlines. Passagerarna får nu i våra restauranger ta del av sådana smakupplevelser som de inte hittar någon annanstans, berättar Dan Grönvall stolt.


atSauces fabrik tillverkar till exempel BBQ-sås, fermenterad ketchup, ramslöksvinegrette och äppel-lökchutney för Finnlines. En stor mängd arbete läggs ner på såserna före de serveras.


- Vi sökte länge efter en lämplig partner som kunde tillverka våra såser. Lösningen som atSauce hade att erbjuda övertygade oss. De lyckades fånga nyanserna i våra recept och efter några provsmakningar fick vi också alla detaljer i skick. Samarbetet var smidigt från början till slut, och vi fick alltid hjälp när vi bad om det, säger Grönvall med ett leende.


Det fanns många saker som måste beaktas i såsernas tillverkningsprocess, eftersom kockarnas mål var att skapa en typiskt nordisk smakvärld. Av tillverkaren krävde detta noggranna val av råvaror samt noggrann planering av tillverkningsprocessen. Fabriken som bygger på atSauces egna innovationer kunde dock svara på denna utmaning.


- En egen restaurangvärld och helt unika menyer var ett nytt område för Finnlines. Henri Alén hjälpte oss att skapa smakvärldarna, och atSauce hjälpte oss att förverkliga dem på bästa möjliga sätt. Vi tror på våra nya produkter så mycket, att passagerare i framtiden kommer att kunna köpa många av våra såser med sig hem, avslutar Grönvall.


Inom Finnlines restaurangverksamhet är volymerna rätt stora och det finns gott om hungriga passagerare ombord året om. Som tur kan atSauces produktion smidigt tillgodose både små och stora behov. Tack vare det ständiga utvecklingsarbetet kan aktörer inom HoReCa-sektorn regelbundet erbjudas nya möjligheter att på ett allt bättre sätt ta hand om smaksaker. 

Share by: