atSauce sai alkunsa halusta tuoda aidot, elävät maut suomalaiseen ruokakulttuuriin.
Vuonna 2016 perustaja Teppo Tani toi Aasiasta mukanaan fermentoinnin idean – tavan syventää makuja luonnollisesti ja ilman lisäaineita. Muutamaa vuotta myöhemmin Kaarinassa kehitettiin teollisen mittakaavan fermentointikonsepti, ja vuonna 2021 oma tehdas avasi ovensa.
Fermentointi on yhä atSaucen ytimessä: se antaa tuotteille syvän maun, säilyttää ravinteet ja mahdollistaa uudenlaiset ratkaisut maustamiseen – ilman turhaa sokeria tai etikkaa.
Meidän intohimona on kehittää makuja, jotka tukevat ruoan omaa luonnetta – rehellisesti, maukkaasti ja kestävällä tavalla.
Tiimi
atSaucen takana on porukka, joka yhdistää vahvan asiantuntemuksen, suoran puheen ja mutkattoman yhteistyön.
Me emme tarjoa turhaa kikkailua, vaan toimivia ratkaisuja, jotka tehdään tehokkaasti ja ajatuksella.
Selkeä kommunikaatio, hyvä fiilis, luottamus ja toimivat maustamisen ratkaisut – siinä resepti, johon uskomme.
Vastuullisuus atSaucella
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Laskutustiedot
Toivomme laskut ensisijaisesti verkkolaskuina.
Verkkolaskuosoite: 003727344524
Operaattori: Maventa
OVT-tunnus: 003727344524
Välittäjätunnus: DABAFIHH
Laskujen vastaanotto sähköpostitse skannauspalveluun sähköpostitse:
27344524@scan.netvisor.fi
Laskujen vastaanotto postitse skannauspalveluun:
atSauce Oy
27344524
PL 100, 80020 Kollektor Scan
--
atSauce Oy
Y-tunnus: 2374452-4