Parempaa valmista! 

Maku- ja mausteratkaisut elintarvike­teollisuudelle     

atSauce – makuasioita parhaimmillaan 

Kun ruokaa valmistetaan teollisessa mittakaavassa, on kustannustehokkuus avainasemassa. Me tarjoamme elintarviketeollisuudelle makuratkaisuja, jotka toimivat paremmin sekä lautasella että linjastolla! 

Tuotantomme elintarviketeollisuudelle kattaa muun muassa erilaiset tuoremakupohjat, kastikkeet sekä kastikepohjat. Pystymme toimittamaan tuotteita tarpeidesi mukaan niin pohjaratkaisuiksi kuin yksittäisiksi ateriakomponenteiksi. Täysin räätälöityjen ratkaisujen ohella tarjoamme useita valmiskokonaisuuksia kaikenkokoisiin tarpeisiin.


Kaikki elintarviketeollisuudelle suunnatut tuotteemme valmistetaan Kaarinassa sijaitsevassa tehtaassamme. Tuoreet ja korkealuokkaiset raaka-aineet, tarkoin harkittu reseptiikka sekä moderni tuotantolinjastomme varmistavat saumattomasti sujuvan valmistuksen. Kumppaneillemme tämä näkyy sekä kustannussäästöinä että asiakkaat hurmaavina makuelämyksinä.

 

Kerromme mielellämme lisää elintarviketeollisuudelle suunnatuista ratkaisuistamme ja etsimme tuotantoasi parhaiten tukevat vaihtoehdot. Kutsu asiantuntijamme kylään ja avaa keskustelu makuasioista!

Ota yhteyttä »

Asiantuntijasi HoReCa-sektorin makuasioissa


Kun haluat tarjota asiakkaillesi parasta, olen apunasi.


Lasse Räty

Puhelin: 040 526 1964

Sähköposti: lasse@atsauce.fi

Asiakastarina:
Enemmän kuin makuasioita elintarviketeollisuudelle

Elintarviketeollisuuden näköalapaikalla työskentelevä Aki Nyyssönen on luottanut atSaucen osaamiseen useasti uransa aikana. Tulokset maistuvat Herkkumaan ja Evertasten veden kielelle tuovissa tuotteissa. 

-Kun ruokaa ja elintarvikkeita valmistetaan teollisessa mittakaavassa, tulee eteen väistämättä yllätyksiä. atSaucen nopeus ja monipuolinen osaaminen ovat pelastaneet tilanteen monta kertaa, avaa Nyyssönen yhteistyön käänteitä.


Herkkumaan ostoista ja tuotantosuunnittelusta vastatessaan Nyyssönen piti tiiviisti yhteyttä atSaucen ammattilaisiin. Uudet tehtävät Evertastella ovat vieneet miehen hieman pidemmän matkan päähän päivittäisistä makuasioista, mutta kumppanuus löytää uusia uomia.


-Alallamme reseptit, tuotteet, aikataulut ja tavoitteet vaihtelevat niin paljon, ettei yhtä oikeaa valmistustapaa ole olemassa. atSaucen vahvuus on siinä, että he muokkaavat omaa prosessiaan asiakkaan tarpeiden mukaan hankkeen eri vaiheissa, kertoo Nyyssönen.


atSaucelle kehittää tuotteensa tarkasti asiakasta kuunnellen, ja valmistusprosessissa on tilaa yksilöllisyydelle. Maistuvan lopputuloksen ohella elintarviketeollisuuden muutkin lainalaisuudet huomioidaan. Makuratkaisuissa panostetaankin erityisesti riittoisuuteen, kustannustehokkuuteen, säilyvyyteen ja nopeaan valmistusprosessiin.


-Olemme ensin kertoneet, millaisen tuotteen pitäisi olla. Tämän jälkeen atSaucen ammattilaiset ovat etsineet sopivat raaka-aineet ja räätälöineet valmistusprosessin meille sopivaksi. Kokonaisuudessa näkyy monialainen osaaminen, jossa yhdistyvät makutietämys, kemiallinen tietotaito ja tuotantoasiantuntemus, Nyyssönen avaa.


Elintarviketeollisuudessa päädytään usein tilanteeseen, jossa kokonaisuuden hallinta hajoaa turhan pieniin osiin. atSauce vastaa tähän haasteeseen tiiviimmillä yhteistyökäytännöillä ja kattavammalla palvelupaletilla.


-Moniin muihin alan toimijoihin verrattuna atSauce toimii paljon lähempänä tilaajaa. Tämä näkyy esimerkiksi tiiviimpänä osallistumisena tuotteiden koeajoihin. Ja mukavien kavereiden kanssa on tietenkin mukavaa työskennellä, Nyyssönen päättää hymyillen. 


Herkkumaa

Luonnon puhtaat maut ja Suomen kesä säilöttynä. Herkkumaan laaja valikoima kattaa maistuvat säilykkeet, herkulliset hillot, mainiot maustekastikkeet ja majoneesit sekä suositut texmex-lisukkeet jokaiseen herkutteluhetkeen.

Evertaste

Valmisherkkuja maalle, merelle ja ilmaan. Evertaste on yksi Suomen suurimmista take away ja -lentocateringpalveluja tuottavista yrityksistä. Valikoimaan kuuluvat erilaiset valmisruoka- ja leipomotuotteet sekä ateriakokonaisuudet ja private label -ratkaisut. 


Share by: