Tarjoile parasta! 

Maku- ja mausteratkaisut HoReCa-sektorille     

atSauce – makuasioita parhaimmillaan 

Avullamme valmistat asiakkaillesi parempaa ruokaa helpommin ja kustannustehokkaammin. Luomme HoReCa-sektorille täysin räätälöityjä makuratkaisuja ja tuotamme keittiörutiineja keventäviä valmismakupohjia! 

Valmisratkaisumme HoReCa-sektorille kattavat kastikepohjat, valmiskastikkeet ja tuoremakupohjat eri makumaailmoilla. Räätälöidyissä tuotteissa voimme vastata joko koko keittiön makumaailmasta tai yksittäisistä osa-alueista, kuten dippikastikkeista tai majoneeseista. Pystymme skaalaamaan tuotantomme niin pienten kuin suurten toimijoiden tarpeisiin.



Kaikki tuotteemme valmistetaan Kaarinassa sijaitsevassa tehtaassamme tuoreista raaka-aineista, tavoitteena autenttinen maku. HoReCa-toimijat hyötyvät ratkaisuistamme monin tavoin: valmisteemme muun muassa tuovat työaika- ja energiasäätöjä, vähentävät hävikkiä, parantavat varastonhallintaa ja takaavat annosten tasaisen laadun. 


Kerromme mielellämme lisää HoReCa-sektorille suunnatuista makuratkaisuistamme ja etsimme toimintaasi sekä brändiäsi parhaiten tukevat vaihtoehdot. Kutsu asiantuntijamme kylään ja avaa keskustelu makuasioista! 

Ota yhteyttä »

Asiantuntijasi HoReCa-sektorin makuasioissa


Kun haluat tarjota asiakkaillesi parasta, olen apunasi.


Lasse Räty

Puhelin: 040 526 1964

Sähköposti: lasse@atsauce.fi

Asiakastarina:
Maukkaasti merille Finnlinesin kyydissä 

Finnlinesin uusilla laivoilla nautitaan huippukokkien suunnittelemista makuelämyksistä. atSauce on mukana matkassa valmistamalla erilaisia kastikkeita ravintoloitsija Henri Alénin ja keittiöpäällikkö Dan Grönvallin reseptiikan pohjalta. 

- Uusilla laivoilla tarjoillaan ensimmäistä kertaa varta vasten Finnlinesille suunniteltuja ja valmistettuja kastikkeita. Nyt matkustajat voivat kokea ravintoloissamme makuelämyksiä, joista ei muualla pääse nauttimaan, hehkuttaa Dan Grönvall.


atSaucen tehtaalla valmistetaan Finnlinesille esimerkiksi BBQ-kastiketta, fermentoitua ketsuppia, karhunlaukkavinegrettiä sekä omena-sipulichutneytä. Ennen lautasille ja parempiin suihin saapumistaan kastikkeiden eteen tehtiin paljon töitä.


- Etsimme pitkään sopivaa kumppania kastikkeiden valmistukseen ja atSaucen ratkaisu vakuutti meidät. Valmistuksessa pystyttiin tavoittamaan hyvin reseptiemme vivahteet ja muutamien koemaistamisten jälkeen yksityiskohdatkin saatiin kuntoon. Yhteistyö oli alusta loppuun joustavaa ja saimme aina apua, kun sitä pyysimme, sanoo Grönvall hymyillen.


Kastikkeiden valmistusprosessissa piti huomioida lukuisia eri tekijöitä, sillä kokkien tavoitteena oli luoda leimallisesti pohjoismaista makumaailmaa. Tämä vaati valmistajalta sekä tarkkoja raaka-ainevalintoja että valmistusprosessin huolellista suunnittelua. atSaucen omiin innovaatioihin perustuva tehdas pystyi kuitenkin vastamaan haasteeseen.


- Oma ravintolamaailma ja täysin yksilölliset ruokalistat olivat Finnlinesille uusi aluevaltaus. Siinä missä Henri Alén auttoi meitä luomaan makumaailmoja, auttoi atSauce toteuttamaan ne parhaalla mahdollisella tavalla. Luotamme uusiin tuotteisiimme niin paljon, että tulevaisuudessa matkustajat voivat ostaa monia kastikkeistamme vaikkapa tuliaisiksi, summaa Grönvall.


Finnlinesin ravintolatoiminnassa volyymit ovat varsin suuria, sillä nälkäisiä matkustajia riittää ympäri vuoden. atSaucen tuotanto pystyy onneksi vastaamaan ketterästi kaikenkokoisiin tarpeisiin. Jatkuvan kehitystyön ansiosta HoReCa-sektorin toimijoille on myös säännöllisesti tarjolla uusia mahdollisuuksia makuasioiden parempaan hoitamiseen.  

Share by: