Uuden sukupolven makuja fermentoinnilla
Fermentoidut mausteet elintarviketeollisuudelle
Oikein toteutettu fermentointi vie elintarviketeollisuuden makumaailman uudelle tasolle. Fermentointi rikastaa makuja, parantaa tuotteen rakennetta ja mahdollistaa puhtaamman ainesosaluettelon – näin syntyvät aidosti erottuvat ja kilpailukykyiset ratkaisut moderneihin ruokapalveluihin ja teollisuuteen.
atSauce on erikoistunut fermentoitujen mausteiden valmistukseen teollisessa mittakaavassa, palvellen elintarviketeollisuuden ja HoReCa-alan monipuolisia tarpeita. Hapatamme kasviksia, marjoja ja hedelmiä, luoden täysin uusia makuprofiileja, rakenteita ja eloisia värejä – tarjoten ainutlaatuisen pohjan herkullisille resepteille ja tuotekehitykselle.
Valmisvalikoimamme fermentoituja tuotteita tarjoaa syviä, luonnollisesti umamipitoisia makuja ja lisää toiminnallisuutta, mikä tekee niistä ihanteellisia monenlaisiin elintarvikesovelluksiin. Fermentoituja komponentteja käytetään myös omissa tuoremakupohjissamme, mikä takaa johdonmukaisen maun ja laadun kaikissa tuoteryhmissämme. Kaikki fermentoidut mausteemme valmistetaan Kaarinassa sijaitsevalla huippumodernilla tehtaallamme, huolella valituista raaka-aineista ja edistyksellisillä fermentointimenetelmillä.
Fermentoitujen tuotteidemme ominaisuudet on hiottu huippuunsa – paitsi maun, myös erinomaisen riittoisuuden ja kustannustehokkuuden osalta. Fermentoinnin ansiosta saat aikaan moniulotteisia, mieleenpainuvia makuja pienelläkin annostuksella, mikä auttaa optimoimaan sekä makua että tuotantokustannuksia.
Toimitamme fermentoituja mausteita elintarviketeollisuudelle ja HoReCa-sektorille sekä suurissa että pienissä erissä – aina nopeasti ja luotettavasti. Vakioidun valikoiman lisäksi tarjoamme myös räätälöityjä ratkaisuja eri tarpeisiin.
Miksi valita atSaucen fermentoidut mausteet?
- Uniikit, luonnollisesti umamipitoiset makuprofiilit
- Innovatiivisilla fermentointiprosesseilla valmistettu
- Kasviksista, marjoista ja hedelmistä valmistettu
- Erinomainen riittoisuus ja kustannustehokkuus
- Valmistettu Suomessa tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti
- Soveltuu teolliseen elintarviketuotantoon ja HoReCa-käyttöön
- Saatavilla suurissa ja pienissä erissä, nopealla toimituksella
Mietitään yhdessä paras maustamisen ratkaisu yrityksellenne – laita viestiä!
Valmisvalikoima fermentoituja makuja,
rajattomasti yksilöllisiä vaihtoehtoja!

Chilipaprika

Punainen paprika

Vihreä paprika

Jalapeno

Sitruuna

Valkosipuli

Sipuli

Ananas

Karpalo

Mustapippuri

Siitake / sienet
