Kaikki maustamisen ratkaisuihin meiltä

Ota yhteyttä

Fermentoidut mausteet elintarviketeollisuudelle


Oikein tehdyllä hapattamisella elintarviketeollisuuden tarjonta voidaan nostaa uudelle tasolle. Fermentoinnin mahdollisuudet ulottuvat entistä intensiivisemmistä tuoremakupohjista parempaan säilyvyyteen ja monipuolisempiin käyttömahdollisuuksiin.

Valmistamme fermentoituja tuotteita suuressa mittakaavassa elintarviketeollisuuden tarpeisiin. Hapatamme esimerkiksi kasviksia, marjoja ja hedelmiä, luoden uudenlaisia makuja, rakenteita ja värejä herkullisten reseptien pohjaksi.Tarjoamme sekä valmisvalikoiman fermentoituja tuotteita että mahdollisuuden erilaisiin räätälöityihin ratkaisuihin. 


Fermentoituja komponentteja käytetään omissa tuotteissamme, kuten tuoremakupohjissa. Kaikki fermentoidut tuotteemme valmistetaan Kaarinassa sijaitsevalla tehtaallamme huolella valituista raaka-aineista. Tuotteiden ominaisuudet on hiottu huippuunsa paitsi maun myös esimerkiksi riittoisuuden suhteen. Fermentoinnin ansiosta tuotteillamme onkin mahdollista luoda makuelämyksiä erittäin kustannustehokkaasti.


Tarjoamme fermentoituja tuotteita elintarviketeollisuudelle ja HoReCa-toimijoille suurissakin erissä ja nopealla toimituksella.

Mietitään yhdessä paras maustamisen ratkaisu yrityksellenne – laita viestiä!

Valmisvalikoima fermentoituja makuja,
rajattomasti yksilöllisiä vaihtoehtoja!


Chili­paprika

Punainen paprika

Vihreä paprika

Jalapeno

Sitruuna

Valkosipuli

Sipuli

Ananas

Karpalo

Musta­pippuri

Siitake / sienet

Luumu