Pysy maun tasalla!  

Teemme jatkuvasti töitä monien mielenkiintoisten makuelämysten parissa. Lue ajankohtaisia artikkelejamme ja pysy mukana matkassamme – kenties kohtapuoliin avaamme keskustelun makuasioista!
Uutiset »

Uutisia & ajankohtaista makujen maailmasta     

atSauce – makuasioita parhaimmillaan 

AtSaucen perustaja Teppo Tani.
Tekijä Sanni Marttila 23. huhtikuuta 2025
Suomalainen menestystarina: Kuinka AtSauce kehitti fermentoinnista miljoonabisneksen? Lue Teppo Tanin matka Japanin opeista teolliseen tuotantoon ja innovatiivisiin makuratkaisuihin.
Toimitusjohtaja kiittää tiimiä vuodesta 2024.
30. joulukuuta 2024
Vuosi 2024 atSaucella on ollut täynnä makuja ja kasvua! Tärkeät investoinnit, tehokkuuden parantaminen ja uudet tuotteet vievät meitä kohti entistäkin innovatiivisempia ratkaisuja.
19. marraskuuta 2024
Euroopan Unioni on myöntänyt atSauce Oy:lle osarahoituksen seuraaviin hankkeisiin
14. joulukuuta 2023
Elintarviketeollisuuden näköalapaikalla työskentelevä Aki Nyyssönen on luottanut atSaucen osaamiseen useasti uransa aikana. Tulokset maistuvat Herkkumaan ja Evertasten veden kielelle tuovissa tuotteissa.
Ravintoloitsija Alén ja keittiöpäällikkö Grönvall loihtivat makuelämyksiä Finnlinesin laivoille.
30. marraskuuta 2023
Finnlinesin uusilla laivoilla nautitaan huippukokkien suunnittelemista makuelämyksistä. atSauce on mukana matkassa valmistamalla erilaisia kastikkeita ravintoloitsija Henri Alénin ja keittiöpäällikkö Dan Grönvallin reseptiikan pohjalta.

Uusi kappale