Pysy maun tasalla!

Ota yhteyttä

Teemme jatkuvasti töitä erilaisten makuelämysten parissa.

Täällä jaamme tuoreimmat kuulumiset, kätevät vinkit, inspiroivat asiakastarinat ja muut herkulliset jutut suoraan meiltä sinulle. Kurkkaa kulissien taakse, nappaa ideoita omaan arkeesi ja tutustu ihmisiin sekä projekteihin atSaucen takana.

9. lokakuuta 2025
Lokakuun Liha ja ruoka -lehdessä julkaistiin artikkeli atSaucesta, jossa kerrotaan yrityksen taustasta, toiminnasta ja kasvusta. Lue lisää!
Meille on myönnetty avainlippu.
27. kesäkuuta 2025
Suomalaisen työn ry on myöntänyt atSaucen mausteiden ja kastikkeiden private label -valmistukselle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetusta tuotteesta.
Tekijä Sanni Marttila 26. kesäkuuta 2025
atSauce Oy oli mukana toisen kerran Euroopan suurimmilla private label –messuilla Amsterdamissa. Haastattelussa atSaucen toimitusjohtajan Juuso Tani ja markkinointiasiantuntija Yannick Julie.
Tekijä Sanni Marttila 11. kesäkuuta 2025
Oletko koskaan miettinyt, miksi hapankaali maistuu paremmalta kuin tuore kaali? Tai miksi jogurtti tuntuu vatsassa kevyemmältä kuin maito? Vastaus piilee fermentoinnissa, joka ei ainoastaan paranna makua, vaan tekee ravintoaineista ruoansulatuselimistölle helpommin hyödynnettäviä (Tamang et al., 2023). Fermentointiprosessin aikana tapahtuu mielenkiintoisia muutoksia, joita tieteellinen tutkimus on nyt valottanut uudella tavalla (Marco et al., 2024).
Tekijä Sanni Marttila 30. toukokuuta 2025
International Recognition: Torg Features atSauce as Europe's Fermentation Pioneer
Fermentointitankki.
Tekijä Sanni Marttila 9. toukokuuta 2025
Viime kerralla sukelsimme atSaucen tarinaan ja siihen, kuinka japanilainen fermentointiosaaminen löysi tiensä Suomeen. Tällä kertaa syvennymme itse fermentointiin: mikä tekee tästä ikivanhasta menetelmästä niin ainutlaatuisen, ja miksi se on noussut modernin ruokakulttuurin keskiöön?
Lisää juttuja »

Mietitään yhdessä paras maustamisen ratkaisu yrityksellenne – laita viestiä!