Pysy maun tasalla!
Teemme jatkuvasti töitä monien mielenkiintoisten makuelämysten parissa. Lue ajankohtaisia artikkelejamme ja pysy mukana matkassamme – kenties kohtapuoliin avaamme keskustelun makuasioista!
Uutisia & ajankohtaista makujen maailmasta
atSauce – makuasioita parhaimmillaan

Oletko koskaan miettinyt, miksi hapankaali maistuu paremmalta kuin tuore kaali? Tai miksi jogurtti tuntuu vatsassa kevyemmältä kuin maito? Vastaus piilee fermentoinnissa, joka ei ainoastaan paranna makua, vaan tekee ravintoaineista ruoansulatuselimistölle helpommin hyödynnettäviä (Tamang et al., 2023). Fermentointiprosessin aikana tapahtuu mielenkiintoisia muutoksia, joita tieteellinen tutkimus on nyt valottanut uudella tavalla (Marco et al., 2024).
Uusi kappale