Kaikki maustamisen ratkaisuihin meiltä

Ota yhteyttä

Private label

Sopimusvalmistajana pystymme tarjoamaan yrityksellesi tarkasti tarpeisiisi sovitettuja makuratkaisuja. Autamme brändisi mukaisen maustekastikkeen ideoinnista hyllylle asti tai omaan reseptiikkaasi perustuvan mausteseoksen valmistuksesta.

Lue lisää

Horeca

Avullamme valmistat asiakkaillesi parempaa ruokaa helpommin ja kustannustehokkaammin. Luomme HoReCa-sektorille täysin räätälöityjä makuratkaisuja ja tuotamme keittiörutiineja keventäviä valmismakupohjia.

Lue lisää

Vähittäiskauppa

Kasvata kauppasi valikoimaa yksilöllisillä tuotteilla ja hurmaa asiakkaasi uusilla makumaailmoilla. Olemme vähittäiskaupan kumppani sekä private label -valmistuksessa että tuoretiskillä.

Lue lisää

Elintarviketeollisuus

Kun ruokaa valmistetaan teollisessa mittakaavassa, on kustannustehokkuus avainasemassa. Tarjoamme elintarviketeollisuudelle makuratkaisuja, jotka toimivat paremmin sekä lautasella että linjastolla.

Lue lisää

AtSaucen mausteiden ja kastikkeiden private label -valmistukselle myönnetty Avainlippu

Suomalaisen työn ry on myöntänyt atSaucen mausteiden ja kastikkeiden private label -valmistukselle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetusta tuotteesta.

Lue lisää

"Fermentointi pysäytti ihmisiä messuilla" – atSauce:laiset kertovat PLMA 2025 kokemuksistaan

atSauce Oy oli mukana toisen kerran Euroopan suurimmilla private label –messuilla Amsterdamissa. Haastattelussa atSaucen toimitusjohtajan Juuso Tani ja markkinointiasiantuntija Yannick Julie.

Lue lisää

Fermentoinnin terveysvaikutukset: uusin tutkimustieto paljastaa

Oletko koskaan miettinyt, miksi hapankaali maistuu paremmalta kuin tuore kaali? Tai miksi jogurtti tuntuu vatsassa kevyemmältä kuin maito? Vastaus piilee fermentoinnissa, joka ei ainoastaan paranna makua, vaan tekee ravintoaineista ruoansulatuselimistölle helpommin hyödynnettäviä.

Lue lisää

International Recognition: Torg Features atSauce as Europe's Fermentation Pioneer

Torg, Europe's leading B2B food sourcing platform, has published an extensive article about atSauce, positioning us as Europe's only industrial-scale fermentation company.

Lue lisää

Fermentointi - makujen taikaa ja vuosituhansien viisautta

Viime kerralla sukelsimme atSaucen tarinaan ja siihen, kuinka japanilainen fermentointiosaaminen löysi tiensä Suomeen. Tällä kertaa syvennymme itse fermentointiin: mikä tekee tästä ikivanhasta menetelmästä niin ainutlaatuisen, ja miksi se on noussut modernin ruokakulttuurin keskiöön? 

Tutustu fermentointiin

Kuinka suomalainen fermentointi kasvoi miljoonabisnekseksi?

Suomalainen menestystarina: Kuinka AtSauce kehitti fermentoinnista miljoonabisneksen? Lue Teppo Tanin matka Japanin opeista teolliseen tuotantoon ja innovatiivisiin makuratkaisuihin.

Lue lisää

Mietitään yhdessä paras maustamisen ratkaisu yrityksellenne – laita viestiä!