AtSaucen mausteiden ja kastikkeiden private label -valmistukselle myönnetty Avainlippu

Suomalaisen työn ry on myöntänyt atSaucen mausteiden ja kastikkeiden private label -valmistukselle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetusta tuotteesta. 

- Kaikki fermentointi ja tuotanto tapahtuu Kaarinassa sijaitsevassa tehtaassamme suomalaisella osaamisella, kuvailee atSaucen toimitusjohtaja Juuso Tani.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkki voidaan myöntää tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus tuotteen omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Laskelmassa otetaan huomioon kaikki tuotteeseen kohdistuvat kustannukset.

- Kotimaisuus on keskeinen osa liiketoimintaamme. Se takaa asiakkaillemme laadun, vastuullisuuden ja lyhyet toimitusketjut. Haluamme näyttää asiakkaillemme käytännössä, kuinka tehokkaita ratkaisumme ovat. Fermentointiteknologiamme on kehitetty Suomessa, ja se edustaa suomalaista innovaatiota parhaimmillaan, kertoo Tani. 

Avainlippu-merkki tunnetaan Suomessa erittäin hyvin. Suomalaisen työn liiton tutkimuksen mukaan lähes kaikki yrityspäättäjät ja kuluttajat tuntevat Avainlipun. Avainlippu vaikuttaa merkin tuntevista 68 prosentilla ostopäätöksiin positiivisesti. Avainlippu on myös kaikista vastuullisuus- ja kotimaisuustunnuksista eniten ostamiseen motivoiva (74 %) merkki.


Suomalaisen työn asiakkuuspäällikkö Nina Pohjoiskoski  toteaa, että kotimaisen tuotteen hankinta koetaan yhteiskunnallisena vaikuttamisena ja vastuullisena arvovalintana, joka edesauttaa suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia.

- Kuluttajat liittävät Avainlippuun positiivisia mielikuvia kotimaisuudesta, luotettavuudesta, turvallisuudesta, vastuullisuudesta sekä työllistävyydestä. Avainlipun kautta yritykset voivat viestiä tärkeistä arvoista asiakkaille ja muille sidosryhmilleen. Peräti 94 prosenttia Avainlippua kantavista yrityksistä sanookin, että merkki tukee tuotteiden ja palveluiden myyntiä, Pohjoiskoski kertoo.

atSauce jatkaa suomalaisen fermentointiosaamisen kehittämistä ja innovatiivisten ratkaisujen tarjoamista nykyisille ja uusille asiakkailleen.


Haluatko kuulla lisää?


Ota yhteyttä: myynti@atsauce.fi
Tutustu tuotteisiimme: www.atsauce.fi


Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Se voidaan myöntää Suomessa valmistetuille tuotteille, Suomessa tuotetuille palveluille sekä kotimaisille verkkokaupoille. www.avainlippu.fi



Suomalaisen työn päätehtävä on pitää huolta siitä, että suomalainen työ ja siitä syntyvä hyvä huomataan. Yhdistys hallinnoi Avainlippu-, Design from Finland ja Yhteiskunnallinen Yritys -merkkejä ja toimii kotimaisen työn asiantuntijuutta ja työpositiivisuutta edistävänä äänenä. www.suomalainentyo.fi


Uusimmat ajankohtaiset


Blogi

27. kesäkuuta 2025
The Association for Finnish Work has granted atSauce's private label manufacturing of spices and sauces the Key Flag designation as recognition of a product manufactured in Finland.
Tekijä Sanni Marttila 26. kesäkuuta 2025
atSauce Oy participated for the second time in Europe's largest private label trade show in Amsterdam. We interviewed atSauce CEO Juuso Tani and marketing specialist Yannick Julie.
Tekijä Sanni Marttila 26. kesäkuuta 2025
atSauce Oy oli mukana toisen kerran Euroopan suurimmilla private label –messuilla Amsterdamissa. Haastattelussa atSaucen toimitusjohtajan Juuso Tani ja markkinointiasiantuntija Yannick Julie.
Tekijä Sanni Marttila 12. kesäkuuta 2025
Have you ever wondered why sauerkraut tastes better than fresh cabbage? Or why yogurt feels lighter in the stomach than milk? The answer lies in fermentation, which not only improves taste but makes nutrients more easily utilizable for the digestive system (Tamang et al., 2023). During the fermentation process, interesting changes occur that scientific research has now illuminated in a new way (Marco et al., 2024).
Tekijä Sanni Marttila 11. kesäkuuta 2025
Oletko koskaan miettinyt, miksi hapankaali maistuu paremmalta kuin tuore kaali? Tai miksi jogurtti tuntuu vatsassa kevyemmältä kuin maito? Vastaus piilee fermentoinnissa, joka ei ainoastaan paranna makua, vaan tekee ravintoaineista ruoansulatuselimistölle helpommin hyödynnettäviä (Tamang et al., 2023). Fermentointiprosessin aikana tapahtuu mielenkiintoisia muutoksia, joita tieteellinen tutkimus on nyt valottanut uudella tavalla (Marco et al., 2024).
Tekijä Sanni Marttila 30. toukokuuta 2025
International Recognition: Torg Features atSauce as Europe's Fermentation Pioneer
Tekijä Sanni Marttila 19. toukokuuta 2025
Last time we explored atSauce's story and how Japanese fermentation expertise found its way to Finland. This time we'll delve into fermentation itself: what makes this ancient method so unique, and why has it become central to modern food culture?
atSaucen perustaja Teppo Tani.
Tekijä Sanni Marttila 14. toukokuuta 2025
Finnish food and biotechnology company atSauce has achieved what many only dream of: transforming traditional craftsmanship into a modern industrial process. Founded in 2016, the company has grown into a player with over three million euros in revenue, exporting Finnish fermentation expertise worldwide.
Fermentointitankki.
Tekijä Sanni Marttila 9. toukokuuta 2025
Viime kerralla sukelsimme atSaucen tarinaan ja siihen, kuinka japanilainen fermentointiosaaminen löysi tiensä Suomeen. Tällä kertaa syvennymme itse fermentointiin: mikä tekee tästä ikivanhasta menetelmästä niin ainutlaatuisen, ja miksi se on noussut modernin ruokakulttuurin keskiöön?
AtSaucen perustaja Teppo Tani.
Tekijä Sanni Marttila 23. huhtikuuta 2025
Suomalainen menestystarina: Kuinka AtSauce kehitti fermentoinnista miljoonabisneksen? Lue Teppo Tanin matka Japanin opeista teolliseen tuotantoon ja innovatiivisiin makuratkaisuihin.

Tämä on kappaleen tekstiä. Napsauta sitä tai paina Hallitse tekstiä -painiketta muuttaaksesi fonttia, väriä, kokoa, muotoa ja muuta. Jos haluat määrittää koko sivuston laajuiset kappale- ja otsikkotyylit, siirry kohtaan Sivuston teema.