Pysy maun tasalla!
atSauce konseptoi keittiöhommat uusiksi
Lokakuun Liha ja ruoka -lehdessä julkaistiin artikkeli atSaucesta, jossa kerrotaan yrityksen taustasta, toiminnasta ja kasvusta.
Kuten artikkelissa todetaan, ”Fermentointiin perustuva kotimainen makukonsepti lupaa ammattikeittiöön ja teollisuuteen intensiivisiä makuja ja merkittävää tehokkuutta. Säästöjä syntyy ruoanvalmistuksessa, hankinnoissa ja suunnittelussa sekä energiankulutuksessa.”
Artikkelissa kuvaillaan, miten kokkina kansainvälisissä edustustehtävissä toiminut
Teppo Tani toi fermentoinnin osaamistaan Japanista Suomeen. Tani kertoo suhtautuvansa epäilevästi monissa elintarvikeprosesseissa käytettyyn ”kovaan kemiaan” ja pitää fermentointia parempana vaihtoehtona, sillä sen prosessi on luonnollinen ja hellävaraisempi.

”Suomeen palattuaan Teppo Tani huomasi, että meiltä (ja oikeastaan koko Euroopasta) puuttuu fermentointiin perustuvaa tuotantoa.”, artikkelissa kerrotaan.
Tekstissä nostetaan esiin, kuinka yrityksen alkuvuodet kuluivat tuotekehityksen ja kokeilun parissa. Nykyisin atSauce on aito perheyhtiö, jossa Teppo Tani keskittyy tuotekehitykseen ja pojat Juuso ja Joonas yrityksen pyörittämiseen. Kaupallinen läpimurto kesti, mutta löytyi lopulta konseptoinnista, jossa tuoreet makupohjat ja fermentoidut komponentit yhdistyvät. Viime vuonna liikevaihto oli vajaat 2,9 miljoonaa euroa. Artikkelissa todetaan, että nopean kasvun taustalla on konseptin mukanaan tuomat merkittävät säästöt asiakkaille. Ensi vuonna atSauce juhlii 10 vuotisjuhlaansa.
Lue koko artikkeli: AtSauce konseptoi keittiöhommat uusiksi - Liha ja ruoka-lehti
Täällä jaamme tuoreimmat kuulumiset, kätevät vinkit, inspiroivat asiakastarinat ja muut herkulliset jutut suoraan meiltä sinulle. Kurkkaa kulissien taakse, nappaa ideoita omaan arkeesi ja tutustu ihmisiin sekä projekteihin atSaucen takana.

