Maustamisen ratkaisut tarpeisiisi

Ota yhteyttä

Maustamisen ratkaisumme

Tutustu koko tuotevalikoimaamme ja löydä juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut.

Tutustu tuotteisiin

Toimialat


Palvelemme eri toimialoilla aina Horecasta elintarviketeollisuuteen ja
vähittäiskaupan tarpeista sopimusvalmistukseen.

Vähittäiskauppa

Kasvata kauppasi valikoimaa yksilöllisillä tuotteilla ja hurmaa asiakkaasi uusilla makumaailmoilla. Me olemme vähittäiskaupan kumppani sekä private label -valmistuksessa että tuoretiskillä.

Lue lisää

Horeca

Avullamme valmistat asiakkaillesi parempaa ruokaa helpommin ja kustannustehokkaammin. Luomme HoReCa-sektorille täysin räätälöityjä makuratkaisuja ja tuotamme keittiörutiineja keventäviä valmismakupohjia.

Lue lisää

Elintarviketeollisuus

Kun ruokaa valmistetaan teollisessa mittakaavassa, on kustannustehokkuus avainasemassa. Tarjoamme elintarviketeollisuudelle makuratkaisuja, jotka toimivat paremmin sekä lautasella että linjastolla.

Lue lisää

Private label

Sopimusvalmistajana pystymme tarjoamaan yrityksellesi tarkasti tarpeisiisi sovitettuja makuratkaisuja. Autamme brändisi mukaisen maustekastikkeen ideoinnista hyllylle asti tai  omaan reseptiikkaasi perustuvan mausteseoksen valmistuksesta.

Lue lisää

Mietitään yhdessä paras maustamisen ratkaisu yrityksellenne – laita viestiä!

Ajankohtaista


Tiedämme maustamisen ratkaisuista jo paljon, mutta kehitämme itseämme ja opimme uutta myös koko ajan.

Meille on myönnetty avainlippu.
27. kesäkuuta 2025
Suomalaisen työn ry on myöntänyt atSaucen mausteiden ja kastikkeiden private label -valmistukselle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetusta tuotteesta.
Tekijä Sanni Marttila 26. kesäkuuta 2025
atSauce Oy oli mukana toisen kerran Euroopan suurimmilla private label –messuilla Amsterdamissa. Haastattelussa atSaucen toimitusjohtajan Juuso Tani ja markkinointiasiantuntija Yannick Julie.
Tekijä Sanni Marttila 11. kesäkuuta 2025
Oletko koskaan miettinyt, miksi hapankaali maistuu paremmalta kuin tuore kaali? Tai miksi jogurtti tuntuu vatsassa kevyemmältä kuin maito? Vastaus piilee fermentoinnissa, joka ei ainoastaan paranna makua, vaan tekee ravintoaineista ruoansulatuselimistölle helpommin hyödynnettäviä (Tamang et al., 2023). Fermentointiprosessin aikana tapahtuu mielenkiintoisia muutoksia, joita tieteellinen tutkimus on nyt valottanut uudella tavalla (Marco et al., 2024).
Fermentointitankki.
Tekijä Sanni Marttila 9. toukokuuta 2025
Viime kerralla sukelsimme atSaucen tarinaan ja siihen, kuinka japanilainen fermentointiosaaminen löysi tiensä Suomeen. Tällä kertaa syvennymme itse fermentointiin: mikä tekee tästä ikivanhasta menetelmästä niin ainutlaatuisen, ja miksi se on noussut modernin ruokakulttuurin keskiöön?
AtSaucen perustaja Teppo Tani.
Tekijä Sanni Marttila 23. huhtikuuta 2025
Suomalainen menestystarina: Kuinka AtSauce kehitti fermentoinnista miljoonabisneksen? Lue Teppo Tanin matka Japanin opeista teolliseen tuotantoon ja innovatiivisiin makuratkaisuihin.
Toimitusjohtaja kiittää tiimiä vuodesta 2024.
30. joulukuuta 2024
Vuosi 2024 atSaucella on ollut täynnä makuja ja kasvua! Tärkeät investoinnit, tehokkuuden parantaminen ja uudet tuotteet vievät meitä kohti entistäkin innovatiivisempia ratkaisuja.