Pysy maun tasalla!

Ota yhteyttä

Vuosi 2024 atSaucella on ollut täynnä makuja ja kasvua! Tärkeät investoinnit, tehokkuuden parantaminen ja uudet tuotteet vievät meitä kohti entistäkin innovatiivisempia ratkaisuja.

2024: Makuje ja kasvu vuas ätsoosil! 🌱 


Tämmöne vuas o ollu meil ätSoosil täyn herkullissii voittoi, merkittävii virstapylväit ja strategissii investointei tulevaisuutee. Me olla ylpei siit et jatketti vahvaa 25 % vuatuist kasvu, ja meiä asiakaskunt o kasvanu jo 86 yhteistyöfirmaa. 


Vuare kohokohrat: 


  • Tuatanto otti aika hurja harppaukse ettiippäi tehokkuures ja laarus 
  • Kaarina tehras ja Espoo tuatekehityskyäkki o painanu täysil 
  • Me olla vahvistettu meiä asema kestävä kehitykse edelläkävijän makupisnekses 
  • Me olla pistetty kovi investointei tuatantovehkeihi ja teknologiaa et pysytää kilpailukykysen 
  • Meiä porukka osaa ain vaa paremmi ku o saatu hyvä opastust ja yhteistyät 
  • Uure tuatte o ny saatavis tukuist ympäri Suame 
  • Me olla erikoise ilosii siit et me olla pystytty palvelema meiä asiakkait ain vaa paremmi räätälöiryl ratkasuil. Tuaremakupohjat, maustekastikke, levitte, hillo ja fermentoidut tuatte o löytäny tiäs ni teollisuure, HoReCa-puale ku vähittäiskaupa syrämmii. Meiä poruka jatkuva oppmine ja kehittymine o mahdollistanu tuatanno merkittävä tehostumise ja laaru parantumise entisestää. 


Katse tulevaisuutee: Me jatketa määrätietosest koht meiä tavoittei, ja keskitytää meiä ydinosaamisee: fermentoituihi tuatteisii ja tuaremakupohjii. Vuare aikan tehry investoinni tuatantoo ja poruka osaamisee luo vahva pohja kasvul ja mahdollista entist innovatiivisempie makuratkasuje kehittämise. Ens vuann (2025) me pannaa isosti paukui myyntii ja markkinointii, ni kyl siit viä kuuluu! Ja ku me soitella teil päi, ni vastailkaa ihmees - jutellaa mukavii ja katotaa mite voitas tehrä yhres pisnest! Kaffetki voidaa keittää, jos silt tuntuu!️ Nährää ja kuullaa! 


Kiitos kaikil meiä asiakkail, yhteistyökumppaneil ja tiimil - te teett meiä tyäst merkityksellist joka päiv! 💚 


Haluuks kuul lisää meiä toiminnast tai juttel yhteistyömahdollisuuksist? Ot yhteyt - rakennetaa yhres makuje ja ratkasuje tulevaisuut! 


PS. Me olla ylpei siit et pysytää aallonharjal ni trendie ku teknologianki suhte. 🚀 

 

Jos turkulainen murre ei nyt ihan auennu, niin tässä sama suomeksi. 😉⬇️ 


2024: Makujen ja kasvun vuosi atSaucella! 🌱 


Kulunut vuosi on ollut meillä atSaucella täynnä herkullisia onnistumisia, merkittäviä virstanpylväitä ja strategisia investointeja tulevaisuuteen. Olemme ylpeitä voidessamme kertoa, että jatkoimme vahvaa 25 % vuotuista kasvuamme, ja asiakaskuntamme on laajentunut käsittämään jo 86 yhteistyöyritystä. 


Vuoden kohokohtia: 


  • Tuotantomme otti merkittävän harppauksen eteenpäin tehokkuudessa ja laadussa 
  • Kaarinan tehtaamme ja Espoon tuotekehityskeittiömme ovat työskennelleet täydellä teholla 
  • Olemme vahvistaneet asemaamme kestävän kehityksen edelläkävijänä elintarvikealalla 
  • Olemme tehneet merkittäviä investointeja tuotantolaitteisiin ja teknologiaan varmistaaksemme kilpailukykymme 
  • Henkilöstömme osaaminen on vahvistunut jatkuvan opastuksen myötä 
  • Uudet tuotteemme ovat nyt saatavilla tukuista ympäri Suomen 
  • Erityisen iloisia olemme siitä, että olemme pystyneet palvelemaan asiakkaitamme entistä räätälöidymmin ratkaisuin. Maustekastikkeet, marinadit, levitteet, hillot ja fermentoidut tuotteet ovat löytäneet tiensä niin teollisuuden, HoReCa-sektorin kuin vähittäiskaupankin sydämiin. Henkilöstömme jatkuva oppiminen ja kehittyminen ovat mahdollistaneet tuotantomme merkittävän tehostumisen ja laadun parantumisen entisestään. 


Katse tulevaan: Jatkamme määrätietoisesti kohti tavoitteitamme, keskittyen ydinosaamisalueisiimme: fermentoituihin tuotteisiin ja tuoremakupohjiin. Vuoden aikana tehdyt investoinnit sekä tuotantoon että henkilöstön osaamiseen luovat vahvan pohjan kasvullemme ja mahdollistavat entistä innovatiivisempien makuratkaisujen kehittämisen. Vuonna 2025 panostamme erityisesti myyntiin ja markkinointiin - tästä kuullaan vielä! Ja kun puhelimenne soi meidän suunnalta, vastatkaa ihmeessä - jutellaan mukavia ja katsotaan, miten voisimme tehdä yhteistyötä! Kahvitkin keitetään tarvittaessa!️ Nähdään ja kuullaan! 


Kiitos kaikille asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja tiimillemme - teette työstämme merkityksellistä joka päivä! 💚 


Haluatko kuulla lisää toiminnastamme tai keskustella yhteistyömahdollisuuksista? Ota yhteyttä - rakennetaan yhdessä makujen tulevaisuutta! 


PS. Olemme ylpeitä siitä, että pysymme aallonharjalla niin trendien kuin teknologiankin suhteen. 🚀 

Ajankohtaista


Täällä jaamme tuoreimmat kuulumiset, kätevät vinkit, inspiroivat asiakastarinat ja muut herkulliset jutut suoraan meiltä sinulle. Kurkkaa kulissien taakse, nappaa ideoita omaan arkeesi ja tutustu ihmisiin sekä projekteihin atSaucen takana.

9. lokakuuta 2025
Lokakuun Liha ja ruoka -lehdessä julkaistiin artikkeli atSaucesta, jossa kerrotaan yrityksen taustasta, toiminnasta ja kasvusta. Lue lisää!
Meille on myönnetty avainlippu.
27. kesäkuuta 2025
Suomalaisen työn ry on myöntänyt atSaucen mausteiden ja kastikkeiden private label -valmistukselle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetusta tuotteesta.
Tekijä Sanni Marttila 26. kesäkuuta 2025
atSauce Oy oli mukana toisen kerran Euroopan suurimmilla private label –messuilla Amsterdamissa. Haastattelussa atSaucen toimitusjohtajan Juuso Tani ja markkinointiasiantuntija Yannick Julie.
Tekijä Sanni Marttila 11. kesäkuuta 2025
Oletko koskaan miettinyt, miksi hapankaali maistuu paremmalta kuin tuore kaali? Tai miksi jogurtti tuntuu vatsassa kevyemmältä kuin maito? Vastaus piilee fermentoinnissa, joka ei ainoastaan paranna makua, vaan tekee ravintoaineista ruoansulatuselimistölle helpommin hyödynnettäviä (Tamang et al., 2023). Fermentointiprosessin aikana tapahtuu mielenkiintoisia muutoksia, joita tieteellinen tutkimus on nyt valottanut uudella tavalla (Marco et al., 2024).
Tekijä Sanni Marttila 30. toukokuuta 2025
International Recognition: Torg Features atSauce as Europe's Fermentation Pioneer
Fermentointitankki.
Tekijä Sanni Marttila 9. toukokuuta 2025
Viime kerralla sukelsimme atSaucen tarinaan ja siihen, kuinka japanilainen fermentointiosaaminen löysi tiensä Suomeen. Tällä kertaa syvennymme itse fermentointiin: mikä tekee tästä ikivanhasta menetelmästä niin ainutlaatuisen, ja miksi se on noussut modernin ruokakulttuurin keskiöön?
AtSaucen perustaja Teppo Tani.
Tekijä Sanni Marttila 23. huhtikuuta 2025
Suomalainen menestystarina: Kuinka AtSauce kehitti fermentoinnista miljoonabisneksen? Lue Teppo Tanin matka Japanin opeista teolliseen tuotantoon ja innovatiivisiin makuratkaisuihin.
Kuvassa Terhi Paldan.
30. joulukuuta 2024
Terhi, koulutukseltaan keittiö- ja ravintolapäällikkö, on toiminut ravintola-alalla yli 30 vuotta, josta noin 15 vuotta asiantuntijaroolissa. Terhi vastaa ISS:llä tuotevalinnoista sekä suunnittelee reseptiikkaa. Hän kuvailee itseään: “Luomuihmiseksi, joka viljelee luomua ja käy luomupelloilla." ISS-ravintoloiden asiakkaita ovat päiväkodit, koulut, opistot sekä vanhuspalvelut. Lisäksi asiakkaina ovat henkilöstöravintolat, pääasiassa pääkonttorit, sekä teollisuushenkilöstö- ja tehtaiden ravintolat. Yksi ravintola-alan haaste on tasalaatuisuus. Sen eteen ISS:llä on tehty ekstratyötä. Maun pitää olla autenttista ja hyvää, eivätkä kompromissit käy. ”Minua sanotaan ruoka-alan kermapeffaksi, koska minulle kelpaa vain se paras. Kaikista tärkeintä on rakkaus ruokaan ja ruuan pitää maistua aina yhtä hyvälle. Eli reseptin on oltava saman makuinen ja tasalaatuinen. Silloin asiakaslupaus pidetään ja luottamus syntyy. Asiakkaat luottavat siihen, että kun ruoka on nyt hyvää niin se on jatkossakin hyvää", kuvailee Terhi iloisesti. ISS otti tuoremakupohjat käyttöön kesällä 2024.
19. marraskuuta 2024
Euroopan Unioni on myöntänyt atSauce Oy:lle osarahoituksen seuraaviin hankkeisiin
14. joulukuuta 2023
Elintarviketeollisuuden näköalapaikalla työskentelevä Aki Nyyssönen on luottanut atSaucen osaamiseen useasti uransa aikana. Tulokset maistuvat Herkkumaan ja Evertasten veden kielelle tuovissa tuotteissa.