Ainoana aidosti fermentoiden
atSauce on luonut vuosien kehityksen myötä uniikin fermentointiprosessin, jonka myötä on syntynyt tuotekonsepti jolla pystymme tuottamaan asiakkaalle lisäarvoa sekä erottumaan markkinassa.
Oikein tehdyllä hapattamisella elintarviketeollisuuden tarjonta voidaan nostaa uudelle tasolle. Fermentoinnin mahdollisuudet ulottuvat entistä intensiivisemmistä tuoremakupohjista parempaan säilyvyyteen ja monipuolisempiin käyttömahdollisuuksiin!
Tuotteet
Tutustu ainutlaatuisiin maustamisen ratkaisuihimme.
Tuoteportfoliostamme löydät valmiit ratkaisut..
Tuoremakupohjat
Fermentoidut tuotteet
Kastikkeet ja kastikepohjat
Toimialat
Palvelemme eri toimialoilla aina Horecasta elintarviketeollisuuteen ja
vähittäiskaupan tarpeista sopimusvalmistukseen.
Horeca
Avullamme valmistat asiakkaillesi parempaa ruokaa helpommin ja kustannustehokkaammin. Luomme HoReCa-sektorille täysin räätälöityjä makuratkaisuja ja tuotamme keittiörutiineja keventäviä valmismakupohjia.
Elintarviketeollisuus
Kun ruokaa valmistetaan teollisessa mittakaavassa, on kustannustehokkuus avainasemassa. Me tarjoamme elintarviketeollisuudelle makuratkaisuja, jotka toimivat paremmin sekä lautasella että linjastolla.
Vähittäiskauppa
Kasvata kauppasi valikoimaa yksilöllisillä tuotteilla ja hurmaa asiakkaasi uusilla makumaailmoilla. Me olemme vähittäiskaupan kumppani sekä private label -valmistuksessa että tuoretiskillä.
Private label
Sopimusvalmistajana pystymme tarjoamaan yrityksellesi tarkasti tarpeisiisi sovitettuja makuratkaisuja. Voimme muun muassa luoda brändisi mukaisen maustekastikkeen ideoinnista hyllylle asti tai vastata omaan reseptiikkaasi perustuvan mausteseoksen valmistuksesta.
Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää ratkaisuista yrityksenne tarpeisiin tms.
xxxx
Ajankohtaista
Tiedämme maustamisen ratkaisuista jo paljon, mutta kehitämme itseämme ja opimme uutta myös koko ajan - lue täältä lisää!
