Kaikki maustamisen ratkaisuihin meiltä

Ota yhteyttä

Private label

Rakenna brändistäsi makumuistojen luoja 


Private label -kumppanina autamme makuratkaisun ideoinnista kehitykseen ja valmistukseen – helposti, joustavasti ja laadukkaasti.

Lue lisää

HoReCa

Anna keittiöllesi kilpailuetua   


atSaucen avulla loihdit asiakkaillesi maukkaampaa ruokaa kustannustehokkaasti ja helposti, laajalla valikoimalla käyttövalmiita tuotteita sekä täysin räätälöityjä ratkaisuja.

Lue lisää

Vähittäiskauppa

Lisää kauppasi vetovoimaa yksilöllisillä makuelämyksillä


Tarjoamme innovatiiviset tuotteet palvelutiskeille ja hyllyyn sekä joustavat private label -ratkaisut saman katon alta.

Lue lisää

Elintarviketeollisuus

Teolliseen tuotantoon tehokkuutta ja makua


Saat meiltä tasalaatuiset makuratkaisut, jotka toimivat saumattomasti sekä linjastolla että lopputuotteessa.

Lue lisää

atSaucen mausteiden ja kastikkeiden private label -valmistukselle myönnetty Avainlippu

Suomalaisen työn liitto ry on myöntänyt atSaucen mausteiden ja kastikkeiden private label -valmistukselle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetusta tuotteesta.

Lue lisää

"Fermentointi pysäytti ihmisiä messuilla" – atSauce:laiset kertovat PLMA 2025 kokemuksistaan

atSauce Oy oli mukana toisen kerran Euroopan suurimmilla private label –messuilla Amsterdamissa. Haastattelussa atSaucen toimitusjohtajan Juuso Tani ja markkinointiasiantuntija Yannick Julie.

Lue lisää

Fermentoinnin terveysvaikutukset: uusin tutkimustieto paljastaa

Oletko koskaan miettinyt, miksi hapankaali maistuu paremmalta kuin tuore kaali? Tai miksi jogurtti tuntuu vatsassa kevyemmältä kuin maito? Vastaus piilee fermentoinnissa, joka ei ainoastaan paranna makua, vaan tekee ravintoaineista ruoansulatuselimistölle helpommin hyödynnettäviä.

Lue lisää

International Recognition: Torg Features atSauce as Europe's Fermentation Pioneer

Torg, Europe's leading B2B food sourcing platform, has published an extensive article about atSauce, positioning us as Europe's only industrial-scale fermentation company.

Lue lisää

Fermentointi - makujen taikaa ja vuosituhansien viisautta

Viime kerralla sukelsimme atSaucen tarinaan ja siihen, kuinka japanilainen fermentointiosaaminen löysi tiensä Suomeen. Tällä kertaa syvennymme itse fermentointiin: mikä tekee tästä ikivanhasta menetelmästä niin ainutlaatuisen, ja miksi se on noussut modernin ruokakulttuurin keskiöön? 

Tutustu fermentointiin

Kuinka suomalainen fermentointi kasvoi miljoonabisnekseksi?

Suomalainen menestystarina: Kuinka AtSauce kehitti fermentoinnista miljoonabisneksen? Lue Teppo Tanin matka Japanin opeista teolliseen tuotantoon ja innovatiivisiin makuratkaisuihin.

Lue lisää

Mietitään yhdessä paras maustamisen ratkaisu yrityksellenne – laita viestiä!